Peluang Melancong Ke Luar Negara Bersama Shaklee Di Taja Penuh 5 Bintang

Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Saya yakin, ramai leader Shaklee yang rasa excited selepas menghadiri taklimat ringkas dari Shaklee, tentang penajaan mereka untuk menunaikan umrah bersama Shaklee, december ni. Bukan setakat menunaikan umrah biasa je, yer tetapi, di taja penuh oleh Shaklee dan mendapat layanan dari bermulanya naik kapal terbang kelas pertama sehinggalah pulang semula ke Malaysia.

Di samping diberi peluang menunaikan umrah, leader yang layak ni akan di bawa melancong ke Abu Dhabi.

Yang menariknya, tajaan lima bintang oleh Shaklee ni, bukan hanya untuk leader je tau, tapi, kalau leader tu nak bagi mak ayah diaorang pergi pun boleh. Kalau yang dapat tiket banyak dari Shaklee, macam dapat 6 keping tiket ke, bolehlah bawa suami serta ibu bapa mertua sekali. Kalau nak bawa anak pun boleh, asalkan dah umur 4 tahun ke atas, kalau tak silap. 🙂

 

 

Semuanya bertaraf lima bintang. Best kan?

Mesti ada yang tertanya-tanya, kenapa mereka ni boleh mendapat layanan begitu hebat sekali. Betul kan?

Sebenarnya, untuk pengetahuan pembaca blog fatim semua, tawaran untuk menunaikan umrah ni, adalah khas untuk mereka yang bergelar leader dan muslim sahaja. Bagi yang non-muslim, mereka akan di beri peluang untuk melancong ke beberapa negara yang popular. Kalau tak silap, tahun ni Shaklee menaja mereka untuk melancong ke Itali. Semuanya layanan bertaraf lima bintang juga.

 

Mudah ke nak dapat tawaran macam ni?

Bagi yang betul-betul nak berjaya dalam bisnes Shaklee, semua ini adalah tidak mustahil. Hatta anda, baru sahaja mendaftar sebagai pengedar Shaklee, dan sudah menanam keinginan untuk bersungguh-sungguh dalam melakukan bisnes Shaklee, tidak mustahil anda akan mendapat peluang untuk menunaikan umrah bagi sesi 2015/2016.

Tawaran untuk menunaikan umrah atau melancong ini adalah antara salah satu C yang Shaklee tawarkan untuk mereka yang layak. Jumlah C yang Shaklee tawarkan terdapat tiga jenis C.

  • Car : Di mana, pemberian cash untuk bonus kereta akan diberikan jika layak. Duit cash ni boleh je anda guna bayar bulanan kereta yang sedia ada ataupun nak beli kereta baru, sebab Car Bonus ni shaklee akan bagi secara bulanan, bila layak.
  • Cash : Bonus tambahan akan diberikan kepada mereka sebagai penghargaan ke atas kepimpinan mereka di dalam group masing-masing.
  • Convention : C inilah yang menawarkan percutian ke luar negara atau menunaikan umrah dan di taja penuh oleh Shaklee. Layanan yang diberikan memang bertaraf lima bintang. Bahkan, wang saku untuk di belanjakan semasa bercuti, turut di berikan.

 

Best kan? 

Bagi anda yang teringin nak merebut peluang untuk melancong bersama Shaklee, jadi jangan tunggu lagi. Daftar lah sebagai pengedar Shaklee hari ini dan mulakan perjalanan bisnes Shaklee anda bersama kami. 🙂

Sebelum menutup artikel ini, saya nak kongsikan bersama anda, tentang perancangan hebat untuk mereka yang bakal menunaikan umrah hujung tahun ni. Mesti excited kan? hehe..

 

Jangan biarkan masalah kewangan menjadi penghalang untuk anda membawa ahli keluarga menunaikan umrah dan melancong ke luar negara, sedangkan peluang sudah terbuka luas di hadapan mata anda.
Mungkin sahaja anda, boleh membawa ahli keluarga anda melancong ke mana-mana destinasi luar negara, bila mempunyai kewangan yang stabil seperti mereka ini. Ambillah masa untuk bercuti bersama anak-anak, walaupun cuma 3-4 hari.
Yang penting, hadiahkan diri anda dan keluarga anda, dengan hadiah yang anda selama ini impikan. 🙂

 

Saya Nak Jadi Ahli Shaklee. Bagaimana Caranya?

 

 

TAHNIAH!

Anda telah membuat keputusan yang bijak. :). Dengan mendaftar sebagai ahli atau pengedar Shaklee, anda bukan sahaja bakal menikmati diskaun pembelian bagi setiap produk sehingga 20%, malahan, anda bakal menikmati lebih banyak lagi keistimewaan ahli Shaklee, kerana marketing plan Shaklee tidak akan membuat anda rugi.

Bahkan anda akan lebih untung sebab anda berpeluang untuk mendapat bonus sehingga 4-5-6 angka. TAPI.. Syaratnya mudah, senang dan sangat simple. Ia adalah kesungguhan anda untuk berjaya dalam bisnes sendiri.

Ya! Bisnes Shaklee ini adalah 100% milik anda. Anda buat kerja, anda ada buat sale, anda sorang je dapat untung. Best kan? SAY NO TO PYRAMID SYSTEM (kalau anda dah biasa join MLM, anda mungkin memahami maksud sistem piramid, yang membuat orang daftar rugi, tapi yang daftar awal dari anda untung besar.. NO.. NO.. Ini bukan sistem yang Shaklee amalkan). 🙂

JADILAH AHLI SHAKLEE BERSAMA GROUP KAMI

Kenapa???? Inilah Sebabnya….

 

KEISTIMEWAAN KAMI

  1. Dinaungi 45 Master Coordinator ternama (termasuk lebih dari 5 orang yang sudah bergelar Master Presidential, merupakan pangkat tertinggi untuk seorang leader)
  2. Sokongan berterusan secara online dan offline
  3. Tutorial online
  4. Kelas dan coaching offline
  5. Seminar dan gathering tanpa mengira rank anda
  6. Tips perniagaan dari Masters berpengalaman
  7. Pelbagai aktiviti menarik

 

PERBEZAAN KAMI

  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  4. Akan dijemput ke Group Jutawan A2M, Group Supermom & Group iReach untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan
  5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja.

 

BAGAIMANA NAK MULA?

STEP 1:

Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:

  1. Membayar yuran RM75 (Untuk Seluruh Malaysia) atau
  2. Membuat pembelian RM700-RM900 untuk keahlian percuma

STEP 2:

Anda boleh memilih untuk mendaftar:

1. Menghubungi saya, untuk saya daftarkan secara online. Anda akan mendapat no ID dan boleh membuka website www.shaklee2u.com.my, menggunakan ID yang anda dapat selepas pendaftaran.

 

http://kedaivitaminfatimah.files.wordpress.com/2014/01/72dc6-screenshot2013-10-27at7-29-32pm.png

 

Atau

2. Anda boleh walk-in ke mana-mana cawangan Shaklee yang berdekatan (rujuk pada www.shaklee.com.my – untuk mengetahui lokasi cawangan Shaklee). Di cawangan ini, anda boleh mendaftar sendiri dan boleh meletakkan nama saya sebagai sponsor anda.

Jadi, anda perlu ingat no ID saya dan nama saya sahaja. Nama saya, Fatimah Bt Tony dan no Shaklee ID saya mudah je, 887938. 🙂

STEP 3

Anda dah mendaftar?

Jadi, anda boleh add friend saya di facebook (https://www.facebook.com/FatimahBtTony), bagi memudahkan saya untuk memasukkan anda ke dalam GROUP JUTAWAN EXCLUSIVE DALAM FB & DI DALAM WHATSAPP.

Selesai…. Selamat Datang Ke Group Jutawan Di Mana Anda Akan Di Bimbing Bagaimana Cara Untuk Menjana Income Sehingga 4-5-6 Angka. Syaratnya, Anda Nak Atau Tak Nak.

 

 

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
  • Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
 

"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.

MODAL SERENDAH RM 35 UNTUK SELURUH MALAYSIA .

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *